1 min. čitanja

VIDEO: Mobilna redakcija portala Morski.hr na Biograd boat showu

Lux Mediterraneumu i portalu Morski.hr pridružila se i Udruga za održivi razvoj Pozitiva Samobor koja im je na manifestaciji Biograd boat show pomogla s promoviranjem i prodajom knjige “Legende svjetla”. Morski.hr  je imao mobilnu redakciju, što znači da su osim na samom štandu, svoj rad imali priliku promovirati marinom prepunom plovila i izlagača.

Mobilna redakcija pokazala se vrlo učinkovitom jer je Udruga Pozitiva Samobor kroz razgovor i umrežavanje s partnerima i izlagačima realizirala ideju snimanja video reportaže s ciljem promoviranja izlagača te promoviranja samog događaja koji je savršeno mjesto za stjecanje poznanstava i ideja nevezano bavite li se nautikom ili ne.

Udruga Pozitiva Samobor je prijatelj i partner s Lux Mediterraneumom već duže vrijeme, a ovo name je bila idealna prilika okušati se u novinarstvu i redakcijskim poslovima. Ova suradnja je ujedno i realizacija ideje da kao grupa udruga udružimo snage i pomognemo jedni drugima.

Ovaj jedinstveni sajam nautike skup je sastanaka čiji je cilj promicanje interakcije, kongresnih progarama te društvenih događanja i zabavnih programa. Biograd Boat Show rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor. Cilj izlagača je promoviranje te umrežavanje što se na kraju i ostvaruje, a osim stečenih poznanstava, „Boat Show doživljaj“ je nešto što također nosite kući skupa sa željom da se vratite i iduće godine.

Video materijale pogledajte u nastavku.

Vlado Odribožić

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.