1 min. čitanja

NEOBIČAN TREND: Sve više automobila u moru diljem Jadrana!

NEOBIČAN TREND: Sve više automobila u moru diljem Jadrana!
Photo: Facebook/Čitatelji/Screenshot

SPLIT/RIJEKA/ZADAR/KORČULA – Sezona kupanja odavno je počela, a vlasnici limenih ljubimaca ponekad zaborave na ručnu, pa se neželjeno kupanje dogodi i njihovom prijevoznom sredstvu.

Novi slučaj od “kupanja” je spasila brodica u splitskoj Lučici, pa samo činjenici da je brodica bila na vezu vlasnik Renault Clia splitskih registracija može zahvaliti manjoj šteti. Slično se dogodilo prije manje od tjedan dana u Rijeci kad je privezani brod spasio Opel Astru od sigurnog pada u more.

Podsjećamo prije tri dana pisali smo o spašavanju Volkswagena zagrebačkih registracija iz mora uz trajektnu luku Korčula, a pred manje od tri tjedna o divljanju Zadranina koji je sletio u more pa tražio sunčane naočale da bi se sunčao na haubi.

Čini se kako se čudan trend nastavlja diljem Jadrana gdje automobili u more padaju “kao kruške”. Evo samo dijela ovih doista neobičnih slučajeva koji su poprimili razinu epidemije.

D.G.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1267290476734957&set=a.740526129411397.1073741839.100003620494582&type=3&theater

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.