Karavana luksuznih automobila spušta se obalom do Šibenika

ŠIBENIK – Ekskluzivni gastro-turistički projekt Pink Wing i ove godine održat će se u Šibeniku.

Od 14. do 18. lipnja karavana luksuznih automobila proći će velik dio Hrvatske, s ciljem u Šibeniku.

Pet dana neponovljivog užitka, događaja i impresivnih krajolika pokazat će da je Hrvatska IT turistička destinacija, a upravo takva promocija bila je cilj samog projekta koji okuplja stotinjak VIP automobilskih entuzijasta!

Ruta koja će pokazati turističku posebnost Hrvatske proći će kroz Opatiju, Senj i Karlobag s ciljem u Šibeniku i to kako bi se hrvatska cesta predstavila javnosti, ali i turistima kao najljepša u Europi. Hedonistički beach party s vrhunskim DJ-ima bit će organiziran na otoku Obonjanu, uz gala večeru i vrhunsku zabavu!

Program ovogodišnjeg Pink Wing projekta bit će prezentiran sutra, 13. lipnja 2016., na konferenciji za medije u Zagrebu na kojoj će, ispred Grada Šibenika, nazočiti pročelnica UO za društvene djelatnosti Mirjana Žurić i direktor TZ-a grada Šibenika Dino Karađole. ž
Iako je prvenstveno osnovan s ciljem promocije hrvatskog turizma Pink Wing projekt je i humanitarnog karaktera, a organizatori ističu kako je upravo ovakav projekt prilika za predstavljanje Hrvatske u pozitivnom svjetlu jer naglašava bogatu turističku ponudu Hrvatske, prirodne ljepote i predivne priobalne ceste.

(Grad Šibenik)