Pulsko ljeto: Na ulicama i trgovima 2017

PULA – U nedjelju, 18. lipnja 2017. godine , s početkom u 20,00 sati održat će se otvorenje manifestacije „Na ulicama i trgovima“ na Forumu u Puli. U programu sudjeluju članice SAKUD-a: OKUD „Istra“, KUD „Uljanik“, KUD „Matko Brajša Rašan“, KUD-SAC „Lino Mariani“, Puhački orkestar grada Pule te Pulske mažoretkinje. Manifestacija će trajati od 18. lipnja do 31. kolovoza 2017.godine na Forumu i Portarati te će se svaka od članica SAKUD-a predstaviti u zasebnom programu u sklopu manifestacije.

U sklopu manifestacije „Na ulicama i trgovima 2017.“ održati će se 22 programa: svečano otvaranje, 7 promenadnih koncerata, 3 folklorne večeri, 5 predstavljanja tradicijske baštine, 1 plesna večer, 13. susret mažoretkinja, te 4 Evergrin koncerta. Programi su namijenjeni svim uzrastima te doprinose obogaćivanju ljetne ponude i stvaranju ugodne ljetne atmosfere u Gradu Puli.

Pokrovitelji programa su Grad Pula i TZ Pula. Organizator je SAKUD Pula, dok su suorganizatori KUD „Uljanik“, KUD „Matko Brajša Rašan“, KUD-SAC „Lino Mariani“, OKUD „Istra“, Puhački orkestar grada Pule te Pulske mažoretkinje.

(Grad Pula)