Tjedan plave ribe u Crikvenici

CRIKVENICA – Počeo je 5. po redu Tjedan plave ribe, dio projekta “Cesta plave ribe”, kojeg je prije nekoliko godina osmislila Turistička zajednica Grada Crikvenice.

Glavni dio jednotjedne manifestacije posvećene plavoj ribi, prezentacija “Ceste plave ribe”, održan je sinoć na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Tom se prigodom održala zanimljiva kuharska radionica, koju je vodio Dragan Visković u društvu kolega Nikole Cosuttija i Zorana Delića, također vrsnih kuhara. Nezaobilazan je bio i veliki gastro stol s primamljivim specijalitetima s “Cesta plave ribe” i degustacija domaćih vina iz Vinodola.

U srijedu, 21. lipnja će se, s početkom u 10 sati, u Hotelu “International” u Crikvenici održati  i besplatna kuharska radionica “Moderne tehnike i trendovi u suvremenoj gastronomiji” (priprema plave ribe) pod vodstvom Dragana Viskovića, a namijenjena je kuharima i ugostiteljima.

Punih će promotivnih tjedan dana, do 23. lipnja, neki od ugostiteljskih objekata i hotela nuditi poseban popust od 20 % na menije od plave ribe, što će zasigurno razveseliti sve gurmane. Ako ste željni novih, svježih ukusa ili pak onih s daškom tradicije, svakako ćete posjetiti barem jedan od njih, a to su: Hotel “Omorika”, “Amor”, “Bodulka”, “Karoca” i “Mendula” u Crikvenici, Hotel “Slaven” – “Rokan”, “Kantunić” i  “Brko & Brko” u Selcu, “Domino” u Dramlju te “Feral” u Jadranovu.

TZ Crikvenica