Otoci i priobalje danas u prosvjedima – Sutra pohod na Markov trg

Otoci i priobalje danas u prosvjedima – Sutra pohod na Markov trg

989
Podijeli objavu

Otočani i stanovnici priobalnog područja nezadovoljni su prijedlogom Zakona o koncesijama u dijelu koji se tiče pomorskog dobra. Upravo zato odlučili su se na prosvjede. Na današnju prosvjednu akciju odazvao se velik broj ljudi, kazala je voditeljica inicijative Pokret otoka, Maja Jurišić.

“Ljudi podržavaju našu akciju. Najveće okupljanje bilo je u Supetru na Braču, ali prosvjeduje se u Bolu, Visu, Korčuli, Malom Lošinju, Prviću, Zlarinu, Cresu, Silbi, a od gradova u prosvjedu koji smo nazvali “Potrubi za otoke i obalu, neka nas čuju i u Zagrebu” podržali su nas glasno Makarska, Split, Trogir i Dubrovnik”, kazala je Jurišić. Najavila je središnji prosvjed sutra na Markovom trgu u Zagrebu, s početkom u 8.30 sati.

Poručuje kako je izuzetno bitno da se prosvjed održi prije mogućeg izglasavanja Zakona koji bi za sve stanovnike priobalja bio izuzetno nepovoljan.

D.G.

ZAZVONI,ZATRUBI,ZAVIČI JER I TI SI U OVOJ PRIČI!Hvala svima od srca koji su nas pdrzali a luzere koji su se povukli u zadnjem trenutku necu niti spominjatiIsprike zbog falivenog datuma od prise

Posted by Kresimir Zanetic on 18. lipnja 2017

Vaš komentar

Pratite nas na facebooku: