Nova oznaka kvalitete: “Preporučili ribari”

TRIBUNJ –  Lokalna akcijska grupa u ribarstvu “Galeb” (LAGUR “Galeb”) poziva na prezentaciju pilot projekta “Preporučili ribari”.
Svrha projekta je izrada oznake kvalitete koja će se dodijeliti ugostiteljskim objektima po preporuci ribara. Oznaka kvalitete bit će putokaz inozemnim i domaćim turistima na našem području koji će ih voditi do ugostiteljskih objekata s ponudom lokalnih proizvoda ribarstva i akvakulture. Uspješna implementacija projekta pomoći će u etabliranju našeg područja kao turističke destinacije s iznimnom prirodnom i kulturnom baštinom te s bogatom gastronomskom ponudom zasnovanom na proizvodima ribarstva.
Ovo je ujedno poziv svim zainteresiranima da se odazovu na sudjelovanje u projektu. Prezentacija će se održati u konobi Bepo, u Tribunju s početkom u 10.00 sati. Svoje sudjelovanje prethodno treba najaviti na adresu elektronske pošte: lagur.galeb@gmail.com ili telefon: 091 604 5977.
Događaj je financiran sredstvima Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, a projekt će ujedno doprinijeti partnerstvima i boljoj suradnji lokalnih ugostitelja, ribara i uzgajivača.
Meri Krnić, voditeljica projekta.