Na šibenskoj Jadriji gliser se zaletio na kupače i sudario s automobilom!

ŠIBENIK/JADRIJA – Jučer oko 18,30 sati na plaži na Jadriji gliser izletio na plažu, prošao među kupače i pogodio parkirani automobil. Na sreću, nitko se nije ozlijedio, potvrdili su nam u operativno-komunikacijskom centru šibenske policije, piše portal SibenikIn.

Više informacija će biti poznato nakon policijskog očevida. Za sada je jedino jasno iz fotografije da je nastala materijalna šteta na automobilu koji je bio parkiran uz plažu.

Svjedoci događaja su ispričali kako je, nakon nasukavanja na plažu, iz glisera izašao muškarac koji je, kako kažu, rekao da je zaspao dok je vozio.

– Bio sam tridesetak metara od te plaže i sve sam vidio.  Netko je počeo vikati ‘ide pravo, čuvajte, brod ide pravo na plažu’. Nije bilo preglasno ali smo svi vidjeli kako izlijeće i puzi desetak metara po plaži, dok nije udario u automobil. Vidio sam ga kako dolazi i pretrnuo sam – kazao je ŠibenikIn-u svjedok događaja koji je htio ostati anoniman.

Na plaži su bile obitelji s djecom i na sreću nitko nije nastardao.

– Sreća da na ovom dijelu plaže nema puno ljudi. Tri metra lijevo ili desno od mjesta gdje se nasukao bili su ljudi i moglo je završiti tragedijom – prepičao nam je svjedok.

Photo: ŠibenikIn

Podsjetimo,  prije 3 dana se dogodila slična scena nedaleko od Crikvenice, kada je gliser udario u jedrilicu, pri čemu je posada ispala iz plovila, a ono je samo nastavilo svoj put prema plaži, pri čemu je ozlijedio jednu ženu, na sreću, bez težih posljedica.

(ŠibenikIn)