Edukacija časnika palube za pripremu tankova i transport tereta na tankerima

ZADAR – Thome Ship Management, jedna od vodećih kompanija pomorskog sektora u svijetu, djeluje u Hrvatskoj i regiji preko svog regionalnog ureda u Zadru od 2008. godine, zapošljavajući na brodovima u svom managementu veliki broj pomoraca Hrvatske i regije.

Kako bi zadržali kontinuitet i vodeće mjesto u pomorskom svijetu, kompanija dodatno educira svoje pomorce kroz organizaciju edukativnih tečajeva i radnih grupa. Svrha je upoznavanje s najnovijim propisima u zaštiti mora i okoliša kroz upoznavanje i implementaciju novih tehnologija.

Photo: Thome Ship Management / Pixabay

Tako je u zadarskom hotelu Kolovare treću godinu za redom organiziran radni seminar pod nazivom “Advanced Oil / Chemical Workshop” čija je svrha edukacija i upoznavanje časnika palube odgovornih za pripremu tankova, ukrcaj, iskrcaj  te prijevoz tereta na tankerima, specijaliziranim za prijevoz ulja i kemikalija sa efektivnim tehnologijama pripreme tankova za ukrcaj tereta.

Trodevni radni seminar u hotelu Kolovare okupio je pomorce iz Europske regije (Hrvatska, Crna Gora, Litva, Rusija, Ukrajina, Rumunjska, Bugarska) koji plove i zarađuju kruh na brodovima ovog svjetski poznatog managementa.  Uz pomorce seminaru su nazočili i predstavnici brodarskih kompanija iz Europske regije čije brodove Thome Group ima u svome managementu. Između ostalih seminaru su nazocijli predstavnici brodarskih kompanija iz Norveške, Danske, Irske i Grčke.

H.M.