Pogledajte kako Istra brine o svojim gostima: Letak o zdravstvenim uslugama za turiste

Photo: Pixabay

Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije i Turistička zajednica Istre izdali su informativni letak o pružanju zdravstvenih usluga za turiste.

Letak je namijenjen prvenstveno djelatnicima u turizmu, kao izvor detaljnih informacija, na hrvatskom, talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku, a letak navodi zdravstvene usluge koje javne ustanove u Istarskoj županiji pružaju turistima tijekom ljeta 2017. godine.

Želimo li razvijati turizam, ako da, onda svakako nam mora biti stalo do gostiju. Upravo je ovo samo jedan od dokaza kako se strateški i planski turistička destinacija, kao i o brizi o gostima. Ovo je izrazito važan dokument koji daje osjećaj sigurnosti turistima, ipak su oni stranci u našoj zemlji te nešto što je nama logično i opće poznato njima nije. Također, dokument je pisan na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku te je bilo odlično ,kao i obveza svih hotelijera kao i domaćina u obiteljskom smještaju, ako nam je stalo do gostiju, da ju isprintaju i drže u svojim smještajnim kapacitetima, kako bi svaki gost bio upoznat s važnim informacijama u slučaju nužde.

Podijelite i isprintajte letak o pružanju zdravstvenih usluga za turiste, gosti će Vam biti zahvalni, osjećat će se sigurnije, a vi čete pokazati kako vam je stalo go svojih gostiju.

Ovdje možete preuzeti letak.

(Hrturizam)