1 min. čitanja

Otkrijte otok Krk

KRK – Otok je na video kanalu Youtube i društvenoj mreži Facebook dobio brend turističkih ljepota pod imenom “Discovering Island Krk”.

Krčki fotograf Srđan Hulak objašnjava pokret ovim riječima: “Radeći profesionalne turističke materijale već pola desetljeća došao sam do zaključka da želim ponuditi nešto drugačiji pristup našim gostima po pitanju turističkih materijala ali i iznajmljivačima te agencijama na otoku! Discovering Island Krk poziva gledatelja na istraživanje otoka, njegove ponude te njegovih ljepota.”

Srđanova je želja da svi koje vide vrijednost u njegovom radu mogu materijale slobodno dijeliti i koristiti putem Facebooka ili na svojim web stranicama. Ovim putem poziva iznajmljivače i vlasnike turističkih agencija da prate njegovu Facebook stranicu  te Youtube kanal i svojom pretplatom na Youtubeu i podrže njegov napor.

Cilj je predstaviti ljepote otoka i njegovu ponude sustavno i cjelogodišnje kroz razni foto i video materijal koji je dostupan na tim web lokacijama. Osim kroz osobne kanale, Srđan je dio materijala predstavio i početkom godine na Dobro Jutro Hrvatska kako bi upoznao i širu publiku s ljepotama otoka iz prve ruke putem video materijala.

(Otok Krk)

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.