Photo: Pixabay

Ukoliko ste vlasnik valitetnog malog kampa kapaciteta do najviše 200 osoba, a zainteresirani ste za uključivanje u projekt certificiranja, te poticanja kvalitete i prepoznatljivosti OK MINI CAMPS, Kamping udruženje Hrvatske Vas poziva da se priključite projektu u cilju podizanja kvalitete, jačanja pozicioniranja Vašeg malog kampa na turističkom tržištu!

Za certificiranje u sklopu kojega će se odabrati do 5 novih malih kampova za ulazak u projekt, možete se prijaviti do 21.7.2017.

Kamping udruženje Hrvatske je ovu prestižnu oznake kvalitete malih kampova do sada dodijelilo vlasnicima 34 malih kampova, kojima oznaka OK Mini Camps služi kao osnovni element razlikovanja u kvaliteti u odnosu na ostale male kampove – a gostima predstavlja i osigurava garanciju kvalitete.

I ove, 2017. godine, uz podršku Ministarstva turizma, provodi se nastavak projekta pod nazivom „Podizanje kvalitete ljudskih potencijala kao preduvjet konkurentnosti hrvatskog kamping sektora“, a koji obuhvaća i edukaciju vezanu uz elemente kvalitete i dodatno certificiranje kvalitete OK Mini Camps za do 5 novih malih kampova.

 

Nakon zaprimanja svih prijava definirati će se rang lista, te će odabrati do najviše 5 kampova koji će se u sljedećem koraku projekta obići od strane predstavnika KUH-a.

Prijava i sudjelovanje je besplatno, što uključuje obilazak, odabir najboljih malih kampova i dodjelu certifikata, kao i dodatnu edukaciju i on-line promociju.

Detaljnije o projektu možete pročitati ovdje.

(Turizmoteka, HRturizam, Camping.hr)