Nova šetnica od Katora do CampingIN Parka u Umagu

UMAG – Šetnja gradom i naseljima postala je još ljepša i ugodnija, i to zahvaljujući novim sadržajima za sugrađane i brojne turiste koji su upravo Umag izabrali kao idealnu destinaciju za zasluženu ljetnu stanku.

Photo: Grad Umag

Naime, Grad Umag nastavlja sustavno ulagati u uređenje okoliša i infrastrukture, a posebice šetnice i biciklističke staze kojima se sada neometano može kretati od CampingIN Parka Umag pa sve do turističkog naselja Katoro, odnosno naselja Polynesia Umag.

Photo: Grad Umag

Konkretno, u Mjesnom odboru Moela  izvršena je sanacija postojeće šetnice, ujedno i biciklističke staze, novim asfalt-kolničkim zastorom u dužini od gotovo 300m. Vrijednost navedene  investicije iznosi 100.000,00 kn.

Nadalje, i  Zlatna je vala u naselju Špina bogatija za novu stazu, odnosno investiciju vrijednu 40.000 kuna. Na navedenoj se lokaciji pristupilo obaloutvrđivanju te uređenju postojeće makadamske šetnice i biciklističke staze  novim asfalt -kolničkim zastorom u dužini od 100m i time omogućilo povezivanje postojećih staza kojima se, daleko od prometa i prometnih gužvi, može laganim hodom ili biciklom stići do centra grada, a i dalje.

(Grad Umag)