British Airways uveo liniju Pula – London Heathrow

PULA – British Airways je nakon tri iznimno uspješne zrakoplovne linije kojima je London povezan sa Zagrebom, Dubrovnikom i Splitom lansirao i četvrtu liniju direktnih letova kojom se povezuje Pula sa Zračnom lukom Heathrow u Londonu.

Putnici iz Londona za Pulu mogu putovati zrakoplovom Airbus 320 dva puta tjedno – utorkom i subotom – u Euro Traveller ili Club Europe kabinama zrakoplovne kompanije British Airways. Time je brojnim turistima, ali i poslovnim putnicima, olakšan pristup sjevernom Jadranu i Istri.

Linijom London – Pula British Airways je povećao broj letova za Hrvatsku te sada putnici tijekom ljetne sezone imaju mogućnost odabira između 22 tjedna leta kojima je London povezan s četiri destinacije u Hrvatskoj.

 

Let od Londona do Pule British Airwaysom traje svega 2 sata i 20 minuta, putnici mogu rezervirati let uz samo ručnu prtljagu ili obaviti registraciju putnika s 23 kg prtljage te ponijeti dvije torbe na let. Putnici koji će iz Pule za London letjeti na letu British Airwaysa ukrcajne propusnice će moći dobiti putem interneta i mobilnih telefona.

(Poslovni.hr)