Starta prvi Bibinje kite open

Photo: Boris Kačan

BIBINJE – Plažu Lipauska u Bibinjama u nedjelju, 16. srpnja okupirat će vješti surferi koji će se natjecati na prvoj slalom kite regati u organizaciji Kluba jedrenja na dasci Bibinje. Brojni sudionici natjecat će se u tri discipline, Twin tip slalom, Hydrofoil slalom fun race te Hang time. Sve to pod budnim okom stručnog žirija.

–          Hvala sponzorima što su nas podržali jer zahvaljujući njima pripremili smo vrijedne nagrade, tako za prvo mjesto nagrada iznosi tri tisuće kuna, za drugo mjesto dvije tisuće kuna, za treće mjesto tisuću kuna. Želimo da regata bude jedno lijepo druženje, što nam je misao vodilja od početka organizacije regate, zato pripremamo roštilj za sve posjetitelje, animacijski program uz voditelja i DJ-a, želja nam je da to bude jedan veliki beach party, a vjerujemo kako će i sama regata biti dovoljno atraktivna za sve posjetitelje – poručuju iz Kluba.

Spoj adrenalinske zabave i vrhunske atmosfere uz kitere iz cijele Hrvatske

Ono čime svjedoče brojni posjetitelji njihove facebook stranice posljednjih dana je digitalna kampanja koja je s nula uloženih kuna postala jako viralna i nasmijala brojne posjetitelje društvenih mreža. Tako se moglo iščitati kako poznati ˝čača˝ Ivo Sanader i najpoznatija guza posljednjih dana, ona pjevačice Lidije Bačić dolaze na regatu u Bibinje.

Photo: Boris Kačan

–          Pokušavamo biti u toku s aktualnim događanjima , nikako nam nije bila namjera uvrijediti spomenute, sve je to u svrhu što bolje promocije naše regate – rekao nam je jedan od organizatora Vatroslav Vuković, dizajner i copywriter popularnih memea KJD Bibinje.

Svi zainteresirani još se stignu prijaviti putem internet stranice bibinje.hr ili na sam dan natjecanja. Kotizacija iznosi 50 kuna.

Osim zabave i natjecateljskog dijela organizatori su osmislili i edukativni program za posjetitelje koji će se moći upoznati s kite opremom i svim ostalim zanimljivostima vezanim uz kiteboarding.

R.I.