Vatrogasci Supetra: Nije istina da smo karte do Splita plaćali iz svog džepa!

SPLIT/SUPETAR – Grabež za senzacionalizmom, nerijetko u drugi plan stavlja kakve su stvari doista na terenu, pa se tako žmiri nad istinom ili se servira čista i namjerna laž.

Upravo jedna od takvih neprovjerenih patki se u utorak provukla kroz medije. Pisalo se, naime da su supetarski vatrogasci u nemogućnosti da dođu do Splita, sami plaćali karte za trajekt. Pripadnici DVD-a Supetar ovo odlučno opovrgavaju, što su podrobnije napisali na svojim Facebook stranicama

Nažalost, isti mediji zaboravljaju svoju pravu svrhu: izvjestiti istinu ili napraviti barem onoliko, koliko ovi hrabri momci zaslužuju – ispričati se!

Objavu supetarskih vatrogasaca objavljujemo u cijelosti:

“Ne možeš ti odradit nešto hrabro i junački a da ti to netko ne zakomplicira i zamuti, naime posljednjih su sati na našim portalima zaredali napisi kako su naši vatrogasci sami su morali platiti karte za dolazak u pomoć kolegama s kopna što jednostavno nije istina.
🙁
Stoga u nastojanju da hrabra i požrtvovana djela naših vatrogasaca u ovih dramatičnih 48 sati koji su iza njih ne budu umrljana senzacionalizmom a cilju točnog i istinitog informiranja svih vas koji pratite ovu našu stranicu još jednom ponavljamo: karte za sve ljude i vozila koji su s našeg otoka posljednja dva dana odlazila na kopno, a dok ovo pišemo, u tijeku je treća rotacija, plaćena su iz sredstava našeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva, za sve karte Jadrolinija je izdala uredan R1 račun i svi će ti troškovi kad jednom intervencija završi biti uredno refundirani od strane Hrvatske vatrogasne zajednice.”

D.G.

Ne možeš ti odradit nešto hrabro i junački a da ti to netko ne zakomplicira i zamuti, naime posljednjih su sati na našim…

Posted by Vatrogasci Supetar on 18. srpnja 2017

Vaš komentar