3 min. čitanja

POČINJE 19. BIOGRAD BOAT SHOW – Među 320 sudionika i Morski.hr!

BIOGRAD NA MORU –  U četvrtak, 19. listopada počinje 19. po redu Bograd boat show. Sajam donosi niz noviteta, svečano ga otvara Ministar turizma Gari Cappelli, a prvi put među 320 izlagača, na štandu će se pojaviti i Medijski pokrovitelj Sajma, portal Morski.hr.

Osim što će otvoriti sajam, ministar će biti i gost u glavnom panelu nakon otvaranja BBS-a 2017. u 15.00h na temu: „Strategije razvoja nautičkog turizma 2009.-2019.- uspjesi i izazovi“. Uz Ministra, u glavnom panelu će sudjelovati i Direktor HTZ Kristijan Staničić.

Panelu će se pridružiti i potpredsjednik HGK Josip Zahler, predsjednici nautičkih Udruženja pri HGK i predstavnik ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Na ovogodišnjem 19. BBS održati će se i svjetska premijera jedrilice More 40. More 40, dizajnirana od strane talijanskog dizajnera Maruzia Cossuttia karakteriziraju elegancija i udobnost- najbolje značajke koje jedna sportska jedrilica može imati.

Za sve posjetitelje sajma će biti održane serija praktičnih radionica i predavanja o trendovima u nautičkom sektoru kao i održivosti nautičkog turizma.

Ove godine u sklopu Biograd Boat Show-a Društvo Morskih Viteza organizira stručni seminara otvoren za sve zainteresirane „Priprema skipera za sigurnu plovidbu“, 21.10., u terminu od 09.30-16.30 sati u hotelu Ilirija.

Srednjoeuropski sajam na moru je spreman za 19. rekordni sajam sa novim poslovnim/kongresnim programom.

Dobrodošli na štand portala Morski.hr!

Ovu godinu očekuje vas još jedan rekordan sajam, sa preko 320 izlagača i  300 plovila. Izlaglački prostor je u potpunosti rasprodan, također i novih 1000 m2 je popunjeno zbog velike potražnje, a završne pripreme u tijeku.

Dodatnih 1000 m2 izložbenog prostora bit će uređeno pokraj ulaza u halu C kako bi se osigurala mjesta za izlagače sa dugačke liste čekanja. Plutajući izložbeni šatori bit će također postavljeni za izlagače koji trebaju prostor na moru. Pontonski most koji spaja sjevernu i zapadnu marinu bit će poduplan u širinu, a također će upotpuniti cijelu manifestaciju i dodatni četvrti veliki video ekran.

Novi poslovni događaj Biograd B2B sada uključuje sve nautičke djelatnosti i ima prošireni kongresni program sa još jednom dvoranom. Za novi poslovni događaj Biograd B2B je registrirano preko 400 poslovnih subjekata. .Grad Biograd je pokrovitelj događaja, dok je HGK sponzor i sudjeluje sa svojim kongresnim djelom sajma “ 1.HGK Dani Nautike“.

U nedostatku izložbenog  prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će omogućit poslovnim posjetiteljima sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda. Poslovni subjekti će promicati i koordinirati sastanke i interakciju tijekom događaja u što je uključen veliki broj društvenih događanja i opsežan Kongresni program, a i velika zabava u petak za sudionike sa hranom, pićem i živom glazbom. Za više informacija posjetite www.biogradb2b.com

Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge live izvođače uključujući i  Nenu Belana s Fiumensima 21.10.s početkom u 22h.  Uz besplatan subotnji party s Nenom, spremamo Vam i  Mirnovec vatrometni spektakl , čiji će Fun Park Mirnovec također biti jedan od izlagača na Sajmu, nudeći cjelovit obiteljski ugođaj u Biogradu.

Restaurant marine Koranti            Zapadna marina – Hala B

Četvrtak 19.10 : Jet Set band

Petak 20.10.    Danijela Prpić & AJ Trio                   Freeway band & Dj Kesh

Subota 21.10. Samoborski Tamburaši                       Neno Belan & Fiumens

Regate– kao i obično bit će mnogo regata za vrijeme sajma, BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja rasti, te će više od 450 članova regate završiti Pitter Offshore Challenge za vrijeme sajma.

Nakon 18. uzastopnog rekordnog sajma, Biograd Boat Show se razvio u srednjoeuropski sajam na moru, sa najviše izlagača i plovila na Jadranu.

Ključ uspjeha sajma je jedinstvena atmosfera Biograda i Ilirijini sadržaji uključujući Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje.

Sa više od 300 izlagača i više od 300 plovila, sajam je jedinstven, a zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, do kasnih sati. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije.

Posjetite www.bbs.com.hr te upoznajte sajam preko 360° virtual toura.

Posebne pogodnosti za smještaj u Hotelima Ilirija Resort potražite na web stranici:www.ilirijabiograd.com

Cijena ulaznice za BBS : 40,00 kn-www.bbs.com.hr

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.