OVO JE ZARAZNO: Sjećate se podmorske online kamere? Sad ima i noćni program!

Photo: Screenshot

ŠIBENIK – Želite li imati privatni akvarij, a nemate volje, vremena ni novca za taj skupi sport? Jednostavno upalite program kamere postavljene na dno mora u kanalu Svetog Ante kod Šibenika, uvećajte sliku i uživajte! Dok hvatate dobar screenshot, rukom na tipkovnici možete vježbati “hvatanje kapitalca” koji uleti u kadar ili pak simulirati sportski ribolov podvodnom puškom – kako vam drago.

Photo: Šibenski meteo

Šibenik meteo je još 2016. godine pokrenuo je zanimljiv projekt s podmorskom kamerom gdje u realnom vremenu možete pratiti što se zbiva na dnu mora. Ideja koja odiše entuzijazmom zaživjela je do te mjere da je nakon pokretanja 2016. godine bila najgledanija na popularnom web-cam servisu EarthCam, specijaliziranom za prijenose uživo iz svih krajeva svijeta. Sada je ova ideja dobila i svoju noćnu verziju.

Photo: Šibenik meteo

Podvodna kamera nalazi se na lokaciji Martinska – Šibenik na dubini od 5m.
Prijenos slike: Uživo, u realnom vremenu. 
Projekt osmislili i realizirali: Marin Brajković, Darko Begić, Neven Cukrov, a software: Dario Omanović.

Podmorje je u terminu od 16:30 do 00.00 sati osvijetljeno je reflektorom.

Photo: Screenshot

Nama ovo izgleda umirujuće i zarazno, jer svjetlo privlači ribe pa ih je u kadru uvijek više noću nego danju, a s vremena na vrijeme u kadar uleti i nešto krupno! Stoga uključite omiljenu glazbu i opustite se uz doista kvalitetan TV program pun iznenađenja, uz donju poveznicu!

KLIKNI NA PODMORSKU KAMERU