1 min. čitanja

Tiskan dragocjen priručnik za komercijalno ronjenje “cRommercial diving”

Tiskan dragocjen priručnik za komercijalno ronjenje “cRommercial diving”
Photo: Naslovnica

Brošurica “cRommercial diving” je zbir iskustava ronilačkih radova u našim vodama i na “offshore” postrojenjima po drugim morima, a cilj joj je mladim entuzijastima uštedjeti pogreške koje smo mi stariji činili u težnjama raditi posao koji nije rad već način života, kazao je autor Davor Majkić čije 42-godišnje ronilačko iskustvo mnoge kolege ostavlja bez daha!

Photo: Pogled u plavo

Uputit će Vas da se zapitate želite li to zaista, ako želite – kako to POČETI ostvarivati, što Vas tada čeka i čemu se možete nadati kad to počnete ostvarivati. Nije zaboravljen “mornarski” dio, kako kupovati u Port Saidu a kako piti u Congu ili s rusima, kako spakirati torbu za put, obaveze koje silom prilika ostavljate nekom drugom… sa željom da puno mladih i vrijednih srećem po svim morima.

Photo: Anurag Harichchandrakar/Unsplash

“Ovo nije udžbenik ni priručnik, već razbistrivač zamućenih hrvatskih ronilačkih voda u kojima zločesti predatori love male neiskusne ribe. Nadam se da će potaknuti entuzijaste da razisle i potraže nove informacije prije nego prodaju djedovinu da bi platili školovanje, utrošili dragocjeno vrijeme, odrekli se mnogo čega… i tek tad shvatili da velika riba jede malu… i njene novce.” opisao je autor uvodno knjižicu čije dijelove možete prelistati na poveznici cRommercial diving.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.