Imenovan novi direktor Uljanika

Photo: Uljanik

PULA – Denis Rabar novi je direktor brodogradilišta Uljanik. Odlučio je tako Nadzorni odbor Brodogradilišta koji je Rabara na tu funkciju imenovao nakon što je do sad obnašao službu voditelja Službe kontrole i primopredaje broda.

Imenovanje novog direktora uslijedilo je zbog bolesti i dulje odsutnosti dosadašnjeg direktora Silvana Kranjca. Za to je vrijeme tu funkciju obnašao njegov zamjenik Mario Planinac, koji ostaje na sadašnjoj funkciji zamjenika direktora.

“Imenovanje novog direktora Uljanik Brodogradilišta početak je procesa reorganizacije i unapređenja ukupnog brodograđevnog procesa u Puli, s ciljem kvalitetne pripreme za program restrukturiranja Uljanik brodogradilišta te cjelovite reorganizacije Uljanik grupe”, priopćili su iz Uljanika.

»Iz tog razloga stav je Nadzornog odbora da Uprava Uljanika ima punu podršku do skorog isteka mandata, posebice radi pregovora sa strateškim partnerima, a sve s ciljem kvalitetnog početka restrukturiranja Uljanik Brodogradilišta kao ključnog cilja dugoročne strategije očuvanja brodogradnje, pri čemu je isti cilj naznačen i u odluci Vlade od 11. siječnja ove godine«, zaključuju iz brodogradilišta Uljanik.

 

I.B.