Generirane dozvole za rekreacijski ribolov bez naknade za 2018. godinu

Generirane dozvole za rekreacijski ribolov bez naknade za 2018. godinu

6339
Podijeli objavu
Photo: G.V.

ZAGREB – Godišnje dozvole za rekreacijski ribolov i ribolov ostima, vršama za lov ribe, stajaćim parangalima i uporabu umjetne rasvjete generirane su u sustavu Uprave ribarstva za 2018. godinu, obavještava Uprava ribarstva Ministarstva poljoprivrede.

Pravo na dozvolu bez naknade ostvaruju bivši ovlaštenici važećih povlastica za mali obalni ribolov kojima je povlastica ukinuta na njihov zahtjev, osobe koje su imale važeće odobrenje za mali ribolov, a zahtjevom su odustale od prelaska u mali obalni ribolov te osobe koje su imale važeće odobrenje za mali ribolov i podnijele su zahtjev za prelazak u mali obalni ribolov, a još nisu udovoljili kriterijima za izdavanje povlastice te su na rang listi „ispod crte“.

Photo: MaxPixel

Iz Ministarstva podsjećaju da je za potrebe kontrole nužno uz sebe imati identifikacijsku ispravu i eventualno, broj dozvole. Pojašnjavamo kako ribolovac ne mora imati u ribolovu tiskanu dozvolu te je dokaz o posjedovanju dozvole to da se isti nalazi u tablici, odnosno u bazi prodanih dozvola.

Generirane dozvole za rekreacijski ribolov nalaze se ovdje.

R.I.

Vaš komentar
Pratite nas na facebooku: