Najavljena regata jedrilica na radio upravljanje

Photo: Grad Rijeka

RIJEKA – Međunarodnu riječku regatu RU jedrilica (na radio upravljanje) Rijeka će ugostiti 24. put. U protekla 23 izdanja na ovoj regati je sudjelovalo 132 natjecatelja iz Austrije Češke, Francuske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Norveške, Novog Zelanda, Rumunjske, Slovenije, Španjolske, Švedske, Turske, Ukrajine i Velike Britanije, izvijestio je Riječki jedriličarski klub Scor. 

Kao i uvijek najlakši način prijave je on-line obrazacHall of Fame riječke regate sadrži sve dosadašnje pobjednike i osvajače prva tri mjesta, a u desnom stupcu dostupni su rezultati i fotografije svih dosadašnjih regata.

Program regate uključuje natjecanja u subotu, 17.03. s početkom u 12:00 sati, jedrenja, te u nedjelju 18.03. od 10:00 – 15:00 sati s dodjelom nagrada prediđenom u 15:30. Večara za sve sudionike prediđena je na kraju prvog natjecateljskog dana.

Nagrade će osvojiti tri najbolja natjecatelja i najbolji junior uz posebne poklone za svakog natjecatelja. Hoće li se i Vaše ime naći na popisu svih sudionika riječke regate ili možda i u Hall of Fame saznat će te ako dođete u Rijeku od 17 – 18. 03. 2018.

R.I.13