LOKRUM: Otvorena sezona – Brodovi voze svakih sat vremena

Photo: Jurica Gašpar

DUBROVNIK/LOKRUM – Javna ustanova Rezervat Lokrum 2. travnja i službeno je otvorila sezonu. Brodovi će prema otoku iz Dubrovnika odlaziti svakih sat vremena. 

Rezervat Lokrum je još proteklog tjedna započeo s izdavanjem karata i pokaza za otok Lokrum po sljedećim pravilima: svaki sugrađanin koji ima prebivalište u Dubrovniku može uz predočenje osobne iskaznice i fotografije u prostorijama Rezervata Lokrum izraditi pokaz za četiri besplatna odlaska na otok za svaki mjesec koliko je Rezervat otvoren za posjetitelje, što je prethodnih godina bilo ograničeno samo na ljetne mjesece.

Uz ove pogodnosti, kao i do sada moći će se povoljno kupiti i godišnji pokaz, karta za 10 odlazaka, mjesečni pokaz za studente i umirovljenike i karta za 10 kuna uz predočenje Libertasovog pokaza.

Podsjetimo, ova institucija je povećala i cijene karata, tako da je povratna brodska karta s ulaznicom ove godine 150, umjesto 120 kuna koliko je stajala 2017. godine. Poskupjela je i agencijska cijena za grupe, sa 100 na 120 kuna po osobi, dok je dječja ulaznica (pet do 15 godina), ostala 25 kuna.

I.B.