Pogled u plavo dolazi na Rab

RAB – Projekt Pogled u plavo svojim dosadašnjim djelovanjem mnogima je približio ronjenje i ponude u ronjenju kao i ljepote hrvatskog podmorja te će i ove godine Grad Rab omogućiti svojim sugrađanima i svim posjetiteljima Grada Raba da se kroz Pogled u plavo okušaju u ronjenju pod punom ronilačkom opremom 08. i 09. svibnja 2018. god. povodom proslave dana Grada Raba.

Svrha projekta i ove godine je promicanje ljepota hrvatskog podmorja, ronjenja i zaštite prirode, a osim toga promiče se i pozitivan stav prema sportu i tjelesnog aktivnosti.

Photo: Pogled u plavo

Svi koji žele zaroniti imat će priliku  osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom na centralnom trgu u Gradu Rabu pod punom ronilačkom opremom u kontroliranim uvjetima te uz maksimalnu sigurnost instruktora ronjenja.

Besplatna probna ronjenja bit će omogućena svim posjetiteljima tijekom dva dana 08. svibnja  2018. god. u periodu od 10:00h do 24:00h i 09. svibnja 2018. god. u periodu od 10:00 do 18:00h.

Na svoj već prepoznatljiv način u montažnom bazenu  instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba zajedno s instruktorima ronjenja i roniocima Kluba podvodnih aktivnosti Amfora biti će na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima manifestacije.

R.I.