Jedrilica koja je potonula kod Žirja u skradinskoj marini je čekala je...

Jedrilica koja je potonula kod Žirja u skradinskoj marini je čekala je novog vlasnika

1488
Podijeli objavu
Photo: mariayacht.eu

Istraga u slučaju jedrilice koja je prije dva dana potonula kod otoka Žirja još uvijek je u tijeku, a pokušavaju se utvrditisve okolnosti kao što su je li u trenutku havarije na jedrilici bilo posade i što je uzrok potonuća.

Kako su priopćili iz Ministarstva mora, službenici Lučke kapetanije Šibenik u suradnji sa policijskim službenicima, prema za sada dostupnim podatcima, pretpostavljaju da se na poziciji potonuća nalazi jedrilica imena ‘Maria’, dužine 12,25 metara,  zastave Republike Češke. Budući da se uz očevid o uzrocima ove pomorske nesreće provodi i policijska istraga, daljnje informiracije u ovom slučaju biti će dostupne po okončanju službenih postupanja, piše ŠibenikIn.

Na poziciji potonuća nije uočeno onečišćenje mora.

Maria ima i svoju web stranicu na kojoj je vlasnik prodaje, a cijena nije poznata Ova crvena ljepotica idealna je za krstarenje, ali to neće biti moguće tako skoro. Piše da je u skradinskoj marini čekala novog vlasnika, a od tamo je išla samo na testna putovanja pa možemo pretpostaviti da je to razlog što se nalazila kod Žirja.

Kod Žirja potonula jedrilica bez posade

ŠibenikIn

Vaš komentar
Pratite nas na facebooku: