Nakon divljanja automobilom, sletio u more i ležerno pozirao

Nakon divljanja automobilom, sletio u more i ležerno pozirao

2117
Podijeli objavu
Photo: Čitatelj/Facebook/ZadarDanas/

ZADAR – 36-godišnji M.M. je u petak 1. lipnja oko 16.30 sati divljajući osobnim automobilom marke VW Golf po Brodarici na koncu završio s automobilom u moru preko puta ulaza u zgradu HAZU-a na Ovali kneza Trpimira. Da situacija bude još nevjerojatnija, pobrinuo se kad je izišao iz tonećeg vozila plivajući da bi “našao naočale”, a potom ležerno pozirao na krovu auta. 

Sreća u nesreći je da se na mjestu na kojem se često ljudi kupaju nije u tom trenutku bilo nikoga, inače bi se dogodila velika tragedija, piše eZadar.

Golfom divljao po Brodarici i završio u moru

Divljajući VW Golfom po Brodarici 36-godišnji M.M. na koncu je završio u moru kod zgrade HAZU-a na Obali kneza Trpimira. Na sreću nije bilo ozljeđenih.

Objavljuje eZadar hr u 1. lipnja 2018

Za sad neslužbene informacije svjedoka govore da je prethodno vozeći u suprotnom smjeru inače jednosmjernom ulicom Denisa Špike vozilom udario u objekt u kojem se nalazi prodavaonica Bakmaz (prije poznatija kao Smokvica) te da je odatle nastavio divljanje Obalom kneza Trpimira gdje je uslijed neprilagođene brzine završio u moru.

Nakon što je izišao iz automobila vozač je narednih petnaestak minuta nastavio s kupanjem na plaži Jadran, navodno tražeći izgubljene naočale, dok ga na koncu nisu priveli policijaki djelatnici a vozilo Hitne medicinske pomoći odvezlo na obradu, piše eZadar.

Photo: eZadar

Prava je sreća u nesreći da nije bilo ozlijeđenih na mjestu gdje inače prolazi i kupa se dosta ljudi.

Neobičan prizor u moru na Obali kneza Trpimira danas u popodnevnim satima.Foto: ZADARdanas.hr

Objavljuje ZADARdanas.hr1. lipnja 2018

I.B.

Vaš komentar
Pratite nas na facebooku: