VIDEO: Mađar glisira nekoliko metara od kupača pred očima policije!

Photo: Screenshot/video/čitatelj

NIN – Opasno blizu kupača odlučio je glisirati jedan mađarski turist. Čitatelj nam šalje snimku nastalu na plaži u Ninu ispod ciglane. 

Na snimci je vidljiv muškarac koji na malom brzom plovilu u ležećem položaju glisira tek nekoliko metara od plaže. Vidi se i policajac dok turistu ljudi s obale pokušavaju dovikivanjem signalizirati kako ne bi smio glisirati.

– Tek što sam s kćerkom došao na kupanje s malon i ovo me zatekne. Najprije mi je došlo da ga kamenjima gađam. Odmah nakon što sam počeo snimati, došao je policajac. Pokušao je razgovarati s njim, međutim ovaj Mađar ne razumije ni jedan jezik osim svog, tako da je prošao “lišo”, pa će i sutra doći opet isto raditi. Sreća da neće biti tako lijepo vrijeme, inače bi nam opet došao na plažu, a onda… ne znan što bi bilo da ga u istoj radnji zateknem – ljutito nam je ispričao čitatelj.

Photo: Screenshot/video/čitatelj

Podignuo srednji prst?

Izgleda da ovog mađarskog turista ništa od navedenog nije previše impresioniralo, jer se čini kako je u jednom trenutku mahnuo okupljenim kupačima i policiji, a po svoj prilici i neprimjereno gestikulirao.

Za glisiranje blizu obale mogao bi dobiti prekršajnu kaznu u iznosu do 15.000 kuna, a kako se proveo Mađar i njegov novčanik, do zaključenja teksta nismo doznali. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.