Umjesto filmskog festivala, u pulskoj areni izravan prijenos finala SP-a

Photo: Boris Kačan

PULA – Jedna od najljepših ljetnih pozornica na Jadranu u nedjelju će biti prepuštena ljubiteljima nogometa i gledanju izravnog prijenosa finala Svjetskog nogometnog prvenstva. 
– Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će u nedjelju u pulskoj Areni biti organiziran izravan prijenos finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, između reprezentacija Hrvatske i Francuske. Jedan od najvažnijih sportskih trenutaka u modernoj povijesti Hrvatske, u Puli će brojni navijači na velikom LED ekranu moći pratiti u fenomenalnom ambijentu naše Arene. Vjerujem kako će ovo svima biti događaj za pamćenje, stoga pozivam sve navijače da nam se pridruže u slavlju – najavio je finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva na današnjoj konferenciji za novinare pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Tom je prigodom gradonačelnik zahvalio svima koji sudjeluju u organizaciji, u prvom redu vodstvu Pulskog filmskom festivalu na razumijevanju budući da u subotu, 14. srpnja, započinje 65. izdanje filmskog festivala.

Ravnateljica Pulskog filmskog festivala Gordana Restović naglasila je kako se projekcije filma koje su bile na rasporedu u sklopu Pulskog filmskog festivala tog dana neće održati u Areni, već se prikazati isti dan, ali u Istarskom narodnom kazalištu, Gradskom kazalištu Pula.

Ulaz u Arenu je besplatan, a vrata se otvaraju u 15,00 sati. Od 15,00 sati vrijedit će i posebna regulacija prometa te će ulice u okolici Arene biti zatvorene za sav promet.

PU Istarska poziva sve navijače i posjetitelje da dostojanstveno i s ponosom prate i podrže našu reprezentaciju. Policija apelira na navijače da vode računa i o sigurnosti, kako vlastitoj, tako i drugih osoba te da se prilikom praćenja utakmice ponašaju civilizirano i navijaju korektno, bez izazivanja incidenata.

R.I.