NAJPOZNATIJI SKOK U MORE: Evo detalja za 12-i Millenium jump

ZADAR – Dvanaesti dm millennium jump održat će se u subotu 4. kolovoza 2018. na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji za medije održanoj u utorak, 24. srpnja, u Zadru. Ove godine skakat će se četiri glavna skoka, a prvi je na rasporedu u 14 sati. Uz skok na glavu, dvostruki domino skok i skok s loptom, četvrti skok skakat će se u navijačkim majicama te će očekivanih 3.000 sudionika proslaviti nezapamćeni uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Ove godine uvodimo četvrti skok u duhu sportskih događanja koja su obilježila proteklih nekoliko tjedana u Hrvatskoj. Četvrti skok zvat će se Vatreni skok i bitno je napomenuti da svi koju preuzmu akreditacije sa sobom trebaju ponijeti navijački, “kockasti” dres. Ove godine slažemo natpis tijelima “Croatia loves you” u navijačkim dresovima  koji će biti dug 200 metara. Zahvaljujem Turističkoj zajednici grada Zadra i Gradu Zadru na podršci kao i dm-u koji je kao društveno osjetljiva tvrtka prepoznao bit manifestacije, a to je pomoć djeci s poteškoćama u razvoju. Bez podrške dm-a, teško bismo izgradili projekt koji uspješno objedinjuje turističku promociju, brigu o zdravlju i humanitarno djelovanje –  izjavio je Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa iz Društva Propela.

Photo: Filip Brala

Kao i svake godine, nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka. Dio prihoda od kotizacija namijenjen je Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju, a humanitarna priča odjeknut će i zahvaljujući poruci “Croatia loves you” koju će sudionici ispisati tijelima.

Posjetitelji i sudionici dm millennium jumpa i ove će godine moći obaviti besplatni dermatološki pregled koji će obavljati tim dermatologa Hrvatskog dermatološkog društva u sklopu dm-ove inicijative “Sunce se nosi bezbrižno”.

Želim pozvati sve Zadranke i Zadrane i njihove goste da nam se u subotu, 4. kolovoza, pridruže na zadarskoj rivi i podrže mališane kojima Škola plivanja omogućuje rehabilitaciju i socijalizaciju. Kao i svake godine, jamčimo dobru i sigurnu zabavu na suncu. Naime, dm-ova inicijativa u sklopu koje organiziramo besplatne dermatološke preglede diljem Hrvatske stiže na dm millennium jump – izjavila je Hana Matić, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju.

Prijave za 12. dm millennium jump počinju u ponedjeljak, 30. srpnja, od 19 do 23 sata, na Narodnom trgu ispred lože i na Kalelargi ispred dm-a. Okupljanje sudionika u subotu 4. kolovoza počet će u 12:30 sati.

Photo: PR

PROGRAM SKOKOVA dm MILLENNIUM JUMP 2018. –

Zadar, subota  04. 08. 2018. Obala Kralja Petra Krešimira  IV

12.00 – zatvaranje ograde

12.30 – ulazak na rivu

13.30 – voditelj uvod i Dječji vrtić Latica

14.00 – SKOK 1 / na glavu u dm majicama

14.10 – međuskok / salto

14.40 – SKOK 2 / HIMALAYA  dupli domino u dm majicama i žutim Himalaya jastucima za plažu

15.00 – dmBio ručak / početak

15.30 – program na mulu / Jaksa sax + Boris TIME, el. Violina

ples, animacija, grupna fotografija mul /more

16.00 – nagradna igra

16.30 – SKOK 3 /  NIVEA s loptama u dm majicama / helikopter

16.40 – promjena plavih majci u kockaste

16.50 – slaganje natpisa – CROATIA LOVES YOU

17.20 – SKOK 4 / u kockastim dresovima s dm crvenim loptama

17.45 – koncert / Jaksa sax + Boris TIME, el. Violina

18.20 – kraj koncerta i odjava

Akreditiranje: 30.7. – 3.8. svaki dan od 19 do 23 sata

Narodni trg ispred Lože; Kalelarga ispred dm-a

Cijena kotizacije 30,00 kuna.

I.B.