1 min. čitanja

“Danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao Dalmaciju s nekim drugim vremenom”

“Danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao Dalmaciju s nekim drugim vremenom”
Foto: Youtube/Screenshot

SPLIT – Teško je uopće izdvojiti emocije i tugu koje su preplavile naciju nakon smrti Olivera Dragojevića. Teško je išta govoriti, a kamoli pisati. U objavi pjevača Petra Graše jedna rečenica posebno dira oštro u srce…

“Otišao je čovjek koji je obilježio moj život na gotovo svim nivoima. Prvi je prepoznao talenat u meni, prvi uzeo moju pjesmu kao šesnaestogodišnjaku i pokazao mi put kojim idem i danas.

O našim druženjima i druženjima s njegovim sinovima dok smo bili djeca mogao bih pričati dugo, ali neka to ostane zatvoreno u mojoj riznici dragocjenih sjećanja. Bez Olivera ja ne bih bio isti. Bez Olivera nitko ne bi bio isti.

Danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao Dalmaciju s nekim drugim vremenom-vremenom pjesme, sunca, mora, mog djetinjstva i svega onoga što je on činio svojim glasom, nebeskim talentom, humorom i pojavom koja je postala ‘svakodnevno dobro’. Postoje u životu stvari koje jednostavno ‘postoje’ i čine život životom – jutarnja kava, kiša, sunce, Oliver.. Od danas Dalmacija više nije ista.

Nakon Runjića, Arsena i Borisa na neku drugu binu preselio se i posljednji kralj… Zbogom Oliver i hvala ti i budi miran… Ostavio si nam neprocjenjivo blago, a mi ćemo ga čuvati i dalje se hvaliti svima da smo te imali i da te imamo!” – napisao je Grašo.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.