Najavljen jubilarni 20. Biograd boat show

Photo: PR

BIOGRAD NA MORU – Jubilarni 20. Biograd Boat Show i ove godine će se održati u marini Kornati – Biograd na Moru u terminu od 18. do 31. listopada. 2018., najavljuju organizatori.

Jubilej

Ove godine Biograd Boat Show slavi 20. obljetnicu postojanja. Nakon 19 uzastopnih rekorda, očekujte posebno 20. izdanje, budući da više izlagača nego ikada iščekuje izlaganje. Ovaj srednjoeuropski sajam na moru i najveće žarište hrvatske nautičke industrije, označava kraj nautičke sezone i početak nove poslovne godine.

Očekivanja

Popularnosti sajma i međunarodna atmosfera pridonosi Hrvatska kao atraktivna nautičke destinacija i Ilirijini sadržaji uključujući Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Povoljne cijene doprinose opuštenoj atmosferi, a pontonski most povezuje sjevernu marinu sa marinom Kornati Zapad, nudeći jedinstvenu i atraktivnu izložbu na moru.

Zbog dugačke liste čekanja izlagača, Ilirija grozničavo radi na uključivanju više prostora za smještaj dodatnih izlagača kako bi pružila bolji doživljaj posjetitelja.

Photo: PR

Boat Show doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije. Poznat kao “Boat Show doživljaj“, ključ je uspjeha sajma i razlog što brojni domaći, ali i posjetitelji iz srednje europe manifestaciju doživljavaju kao odmor.

Za 20-tu godišnjicu imat ćemo novih iznenađenja.

Pristup do srednjeuropskog tržišta

Sve više i više sajam privlači posjeti telje i izlagače iz susjednih zemalja i šire. Mnogi od njih su upoznati s Biogradom kroz svjetski poznat kalendar događanja, ili kao jedan od najvećih yacht charter odredišta u svijetu ili kao jednu od najprometnijih marina u Hrvatskoj. Svake godine sajam bilježi rast međunarodnih posjetitelja.

Biograd Boat Show je zlatni član IFBSO međunarodne udruge organizatora nauti čkih sajmova, usvajajući visoke standarde organizacije akti vno sudjeluje u daljnjem razvoju udruge dijeleći svoj jedinstveni poslovni model i inovati vna rješenja, kao što je 360° Virtual Reality Tour i Biograd B2B.

Photo: PR

Biograd B2B

Budući da smo dosegli granice izložbenog prostora, razvili smo Biograd B2B, sudjeluju i zakazuju sastanke s izlagačima i drugim B2B sudionicima ti jekom sajma. Biograd B2B uključuje snažan kongresni program koji vodi HGK i brojna društvena događanja umrežavanja, kao što je petak B2B Bash party.Ove godine Biograd B2B je privukao delegacije poput Nacionalnog udruženja proizvođača brodova (NMMA) iz SAD-a, kao i sličnih izaslanstva iz Velike Britanije, Italije i Norveške, poručuju organizatori.

R.I.