Svake minute tri nove prijave za dm millennium jump

ZADAR – U ponedjeljak, 30. srpnja, počele su prijave za 12. dm millennium jump, a tijekom prva četiri sata prijavilo se čak 895 ljudi. To znači da su se u prosjeku svake minute tri osobe prijavile za sudjelovanje na dm millennium jumpu koji će se održati u subotu, 4. kolovoza.

– U samo četiri sata prikupili smo 895 prijava za 12. dm millennium jumpa, što je 76 posto više prijavljenih nego prošle godine kada se prvog dana prijavilo 507 osoba. Veliki broj prijava pokazuje nam da interes za dm millennium jump i dalje raste. U dm-u nas raduje što ćemo u subotu na zadarskoj rivi moći opravdati očekivanja i sudionicima osigurati najbolju humanitarnu zabavu na Jadranu – izjavila je Martina Markota iz dm-a.

Svi koji se žele pridružiti milenijskom skoku mogu se prijaviti na Narodnom trgu ili na Kalelargi ispred prodavaonice dm-a do petka, 3. kolovoza, između 19:00 i 23:00 h. Kotizacija za sudjelovanje je 30 kuna po osobi, a osobe mlađe od 14 godina moraju se prijaviti uz prisutnost roditelja ili skrbnika.

Photo: Filip Brala

Kao i svake godine, dio prihoda od kotizacija bit će doniran Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju. Polaznici Škole plivanja i ove će se godine pridružiti skakačima kako bi pokazali što su naučili tijekom protekle godine zahvaljujući kontinuiranoj podršci dm millennium jumpa.

Na zadarskoj rivi tim dermatologa obavljat će besplatne dermatološke preglede, a dm je za sigurno uživanje na suncu za sve sudionike pripremio majice i punktove na kojima će biti osigurane besplatne kreme za zaštitu od sunca.

Nikoleta Lučin