Tuna fever Rogoznica 2018.

Photo: TZ Rogoznica/Facebook

ROGOZNICA – 4. natjecanje u izlovu morskih kapitalaca „Tuna fever Rogoznica 2018.“ održat će se od 8. do 11. kolovoza 2018. godine u akvatoriju Rogoznice.

Organizator „Tuna fever Rogoznica 2018.“ i ove je godine splitski klub Big game Croatia uz podršku TZ Rogoznica. Na natjecanju se očekuje više od 40 posada iz deset zemalja svijeta poput Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Mađarske, Italije, Slovenije, Češke, itd.

Sportsko-turistička TOP manifestacija Šibensko-kninske županije postala je poznato svjetsko natjecanje koje u Rogoznicu, zbog izvrsnih mikroklimatskih uvjeta, iz godine u godinu privlači sve više ljubitelja mora i ribolova.

Photo: TZ Rogoznica/Facebook

Navedeno natjecanje dio je međunarodne kvalifikacije u Big Game ribolovu te pobjedniku omogućuje sudjelovanje na svjetskom prvenstvu u Kostarici 2019. godine.

Kroz četiri dana trajanja manifestacije gosti, natjecatelji i posjetitelji moći će uživati u promociji ribolovnih proizvoda i usluga, prezentaciji ribarskih znanja i vještina, kulinarskim delicijama, svakodnevnoj zabavi te spektakularnom vatrometu i motivacijskim natjecanju za djecu „little game“.

Kristina Mamić