Milenijska Šime Strikomana: Najbolji nogometaš svijeta na najljepšem igralištu

Photo: Šime Strikoman

SUTOMIŠĆICA – Vodički fotograf Šime Strikoman nastavlja sa svojim milenijskim izdanjima.  Ovaj put snimio je sliku po mnogima najljepšeg nogometnog igrališta tik uz more i to u čast najboljem nogometašu svijeta, Luki Modriću.

Luka Modrić
Najbolji nogometaš svijeta na najljepšem igralištu
642. Milenijska Šime Strikomana
Sutomišćica, otok Ugljan – 11. kolovoza 2018.

Nema kraja nogometnom slavlju. Nogometne zvijezde koje su nam priuštile veselje u srpnju, izazivaju dobre vibracije i ljudi ih se rado prisjećaju u svim djelovima lijepe naše.

Danas je bio takav dan. Cijelom nizu milenijskih fotografija posvećenih sudionicima finala Svjetskog nogometnog prvenstva, našim srebnim Vatrenima, u općini Preko na otoku Ugljanu, po ideji milenijske prijateljice, novinarke Ane Dobrović, kreirala se milenijska fotografija posvećena Luki Modriću.
Akciju su podržali načelnik općine Jure Brižić i Ivan Košta iz Turističke zajednice.

Mnogo se otočke mladosti okuplja u nogometnom klubu Sv Mihovil na čijem se novom igralištu na području Sutomašćice održalo snimanje.

Mnogima od tih dječaka razbudili su se snovi o nogometnim uspjesima, snovi koje je nekada sanjao dječak iznikao u zadarskom zaleđu, a danas, veliki, Luka Modrić kojeg cijeli svijet poznaje naziva najboljim igračem svijeta.

Nogomet je igra koju voliš ili ne voliš. Ako ta ljubav preraste u strast, uz malo sreće i puno rada,cijeli svijet će ti aplaudirati, a Šime Štrikoman snimiti milenijsku fotografiju.

Danas su Luki u čast, modro more, darovali igrači, navijači s prekrasnog igrališta koji imaju pravo sanjati, a vrijeme provedeni u sportu, igri i druženju, već sada ih čini velikim ljudima.

Željka Bitenc

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214431139984743&set=a.1140984197227.2021834.1006092458&type=3&theater