POLICAJAC KRIVOLOVAC? Na pitanje “Zar i ti?” odgovorio: “To mi je zabava i rastezanje mišića!”

Photo: Peljesac24.info/Facebook

TRPANJ- Policijski službenik PU Dubrovačko-neretvanske županije pri izvlačenju ribe u Trpnju na gradskoj plaži ispred hotela Faraonkoristio je mrežu “Šabaku”, rezerviranu isključivo za profesionalne ribare s posebnom dozvolom, piše peljesac24.info, a potvrdio je za Morski.hr autor članka istraživački novinar, član HND i IFJ-a Igor Burić.  Da bi priča bila skandaloznija, pobrinuo se i sam policajac koji je na pitanje “Zar i ti to radiš?” odgovorio: “To ti je malo zabave i rastezanje mišića.” Uz izostanak punog identiteta, članak prenosimo u cijelosti. 

“Na upit gospođe: PA ZAR I TI TO RADIŠ?

Photo: Peljesac24.info/Facebook

POLICAJAC I.D. ODGOVARA: TO TI JE MALO ZABAVE I RASTEZANJE MIŠIĆA! Predivno! Baš vam je lijepo! Odgovori su pojedinaca!

Bilo bi lijepo kad bi gospodin D. otvorio obrt, kupio povlasticu, dobio potrebne dozvole i platio porez Republici Hrvatskoj! Ali! Ovo se na hrvatskom jeziku naziva KRIVOLOVOM! KRIVOLOV GOSPODO!

Kako se poneki skrivaju iza policijske odore kako bi mogli raditi protiv zakona i provoditi tamo neki svoj zakon pokazuje nam policijski službenik PU Dubrovačko – neretvanske I.D. Koristiti mrežu” Šabaku” mogu samo profesionali ribari koji imaju posebnu dozvolu za to a svi ostali koji to rade krše zakon Republike Hrvatske. Opće je poznato da ovo nije prvo kršenje zakona od strane navedenog policajca koji se uz to na svom Facebook profilu hvali kako se na ovaj način zabavlja i rasteže mišiće. Zbog ovakvih policajaca građani gube povjerenje u državne institucije. Jer poštovani građani sutra kad vas ovakav policajac zaustavi na putu nema vam se pravo ni obratiti. Ako vam se i obrati i želi vam napisati prijavu morate se odmah žaliti na istu jer kako će vas kazniti službena osoba koja ni sama ne poštuje zakon Republike Hrvatske.

Photo: Peljesac24.info/Facebook

Slobodno kad vidite ovog čovjeka pitajte ga jesu li ga u ugostiteljskoj školi drugovi naučili policijskom poslu jer možda je postojao predmet u kojem se učilo kako uloviti ribu, pripremiti je i poslužiti gostu! Provjerili smo na policijskoj akademiji i rekli su nam kako oni nisu imali taj predmet ali da! Zaboravih reći! Ovaj nije završio policijsku akademiju! Ako će se službenici MUP-a zabavljati i rastezati mišiće kršeći zakon Republike Hrvatske onda i mi građani možemo goli hodati po putu navodeći kako nas to zabavlja ili tući prstace navodeći kako na taj način razvijamo bicepse i tricepse! Poslali smo upit PU Dubrovačko – neretvanskoj da li je to novi način kojim se njihovi policajci zabavljaju i rastežu mišiće i da li mi možemo tako zabavljati i rastezati mišiće! Predivno kako bi gospođa u komentaru rekla! Čekamo odgovor nadležnih institucija!

Novinar Igor Burić

D.G.