VLASNICI KRUZERA: “Šteta zbog glupače koja je skočila je 600.000 dolara”

Britanski mediji pišu da je Kay Longstaff, koja je kod Lošinja pala s kruzera i deset sati čekala pomoć u moru, navodno  sama skočila nakon svađe s dečkom.

Britanka je nakon provedenih 10 sati u moru pokazivala znakove hipotermije. Svjedoci tvrde da se Longstaff svađala sa svojim dečkom nakon čega je namjerno skočila u more.

Jedan je putnik za The Sun izjavio kako je vidio da je Kay skinula odjeću prije nego što je, prema njegovim riječima, “namjerno skočila”.

Britanka se prije pada u more navodno opijala i svađala sa svojim partnerom te je na palubi ostavila torbicu i putovnicu.

Photo: MORH/Facebook

Napravila štetu od 600 tisuća dolara

Policija je razgovarala i s Kayinim dečkom Craigom Raymentom, koji je potvrdio da je zajedno sa svojom djevojkom cijelu večer pio te da su se svađali prije pada, prenosi Index. No nakon svađe Rayment se vratio u kabinu nakon čega su ga obavijestili da su pronašli Kayine stvari, ali da je ona nestala.

Majka vlasnika tvrtke Norwegian Cruise Line, 55-godišnjeg Andrewa Stewarta, medijima je otkrila da će ovaj incident njegovu tvrtku koštati oko 600 tisuća dolara. Stjuardesu je nazvala glupačom. Norwegian Cruise Line je tvrtka koja se bavi organiziranjem krstarenja.

“Nije mogla pasti. Morate napraviti nekoliko koraka kako biste uopće mogli preskočiti ogradu. Sama je skočila u more”, zaključila je Stewart.

R.I.