DINA LEVAČIĆ u novom pothvatu: Pokušat će preplivati 42 km dug Molokai kanal u teškim uvjetima!

Dina Levačić / Foto: Facebook

Konačno je stigao povoljan trenutak za Dinino preplivavanje Molokai kanala. Dugoprugaška plivačica, Splićanka Dina Levačić (22), u utorak ujutro od 06:15 sati po hrvatskom vremenu startala je svoje preplivavanje kanala Molokai na Havajima dugog 42 kilometra, odnosno dionicu od otoka Molokai do otoka Oahu.

Dina je svoju avanturu započela s otoka Molokai, a pravocrtno dugačak put od 42 kilometra dovest će je do cilja – otoka Oahu, piše Dalmacija danas. Rano ujutro kako je vidljivo i na snimci puhao je jak vjetar, a uz Dinu je mnogobrojna ekipa s broda koji je prati te kajakašica koja će cijelim putem biti tik uz našu plivačicu.

Uoči podviga, na svom Facebooku se oglasila i sama Dina: “Samo onaj tko je plivao puno više od 8 sati, zna što u ovom trenutku osjećam. Adrenalin, radost, nervoza, euforija sve zajedno za mene je veselje. Okružena obitelji, mojim timom, prijateljima, koji me čine sretnom, SUTRA NE PLIVAM SAMA!!! Plivam sa svima Vama koji ste moja podrška i pitate se “Gdje plivaš, Dina?” – napisala je u posljednjoj objavi.

Dalmacija danas