Katarina Line najavljuje novu prinovu u floti: “‘Markan’ u subotu isplovljava iz Splita”

Photo: Katarina Line

SPLIT – Nova prinova Katarina Line flote je Markan, mini kruzer Deluxe Superior kategorije, u vlasništvu braće Petra i Vedrana Karaman, koji će u subotu, 22. rujna 2018. krenuti na svoje prvo putovanje iz splitske luke.

Photo: Katarina Line

Dugačak 48,5 metara i širok 8,8 metara, Markan pruža komforan smještaj za 36 putnika u 19 luksuznih kabina od kojih je 9 sa privatnim balkonima. Dizajnom i tehnologijom izrade prati najnovije svjetske trendove, a uz ostale moderne pogodnosti krasi ga hidromasažni bazen na palubi. Putnici će se moći opustiti i uživati u pogledu na preskrasan krajolik na udobnim ležaljkama smještenima na velikoj sunčanoj palubi sa ukupnom površinom 250 m2. Prostran klimatiziran salon uključuje bar sa LCD televizorom i švedski stol za doručak.

Photo: Katarina Line

Markan će tijekom sljedeće sezone zajedno s putnicima istraživati otoke i obale prelijepog Južnog Jadrana, ponajviše između Splita i Dubrovnika. Bukiranje krstarenja na ovom luksuznom mini kruzeru moguće je već u narednih par tjedana te na raznim garantiranim polascima tijekom sezone 2019.