Ministarstvo obrane Crne Gore prodaje Titovu jahtu “Jadranka” i još ponešto

Photo: Paluba.info

PODGORICA – Ministarstvo obrane Crne Gore objavilo je poziv za prodaju suvišnih plovnih objekata, opreme i njihovih rezervnih djelova čija je ukupna vrijednost 596.210 eura. Prodaju i brodske motore, čija je ukupna vrijednost 36.100 eura, objavilo je crnogorsko Ministarstvo obrane. 

Na prodaju su desantni brod minopolagač, čija je vrijednost 140.000 eura, pomoćni brod za prijevoz nafte vrijednosti 133.000 eura, pomoćni vodonosac vrijednosti 110.000 eura, kao i jahta “Jadranka”, nekadašnje plovilo bivšeg predsjednika SFRJ Josipa broza Tita, koja je procijenjena na 80.000 eura.

Photo: Paluba.info

Crnogorsako ministarstvo prodaje i brodske motore, čija je ukupna vrijednost 36.100 eura. Rezervne djelove za dizel motore ministarstvo prodaje za 77.492 eura.

Kako se dodaje, svi plovni objekti, oprema i rezervni djelovi, kao i radionička oprema, prodaju se bez naoružanja i vojne opreme.

– Za kupovinu plovnih objekata, opreme i rezervnih djelova od plovnih objekata i radioničke opreme, mogu se natjecati sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, navodi se u pozivu Ministarstva obrane Crne Gore.

I.B.