Konzultacije s građanima: „EU politike: Otoci do 2030. – Pametni otoci“

Photo: Boris Kačan

HVAR – Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Ministarstvo turizma pozivaju na konzultacije s građanima pod nazivom „EU politike: otoci do 2030. – pametni otoci“ koje će se održati u petak, 26. listopada 2018. godine u Osnovnoj školi Hvar.

Na Konzultacijama će na Vaša pitanja odgovarati Gabrijela Žalac, ministrica regionalnoga razvoja i fondova i EU, Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture i Gari Cappelli, ministar turizma.

Inicijativa Europske unije Konzultacije s građanima je dijalog koji države članice EU vode s građanima kako bi čuli njihova razmišljanja, kritike, nade i očekivanja o budućnosti EU. Cilj im je pomoći u identificiranju prioriteta i područja djelovanja EU tijekom sljedećih nekoliko godina.

Pod naslovom “EU politike: otoci 2030. godine – pametni otoci” Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture ovim putem okupljaju širok krug ključnih dionika koji svojim doprinosom mogu oplemeniti raspravu na temu razvoja pametnih otoka.

Prijave pomoću GOOGLE OBRASCA.

Udruga Argonauta fcb / google obrazac prijave