VODICE Ulovljeno više od 16 kg liganja na tradicionalnom natjecanju

Photo: Pixabay

VODICE – Vodički ribari i lignjolovci, članovi ŠRK Mali porat sudjelovali su na 11. klupskom natjecanju u lovu na lignje. Natjecalo se 14 ekipa, a osim samog lova na lignje smisao ovog tradicionalnog natjecanja je i odmor, opuštanje, ali nadasve druženje svih dobnih uzrasta, pa je tako na natjecanju uz pratnju starije osobe sudjelovao i devetogodišnji Roko koji je ujedno dobio i priznanje za najmlađeg natjecatelja.

Start natjecanja i polazak u ribolovnu zonu bio je kao i obično u 13 sati ispred stare škole. U večernjim satima nakon vaganja ulova (16,2 kg ukupno) slijedilo je proglašenje pobjednika, večera i veselo druženje u prostorijama MK Okit.

PLASMAN (osvojeni pehari):
1. mjesto – Kristijan Barbin i Milan Palavra
2. mjesto Marko Bareša i Grgo Friganović
3. mjesto Gracija Juričev Špirica i Tomislav Tarle
Najveća lignja (osvojen pehar): Tomislav Tarle (0,936 kg)

– Čestitamo svim članovima kluba na sportskom ponašanju. Zahvala ide i članovima MK Okit, sponzorima WASI-u, Ribolovnom centru Pangea, sucu Tonću Luketi, predsjedniku ribolovnog saveza Šibensko-kninske županije te svima drugima koji su pridonijeli da ovo natjecanje protekne na ovako visokom nivou – kazali su iz upravnog odbora ŠRK-a Mali porat Vodice.

Info Vodice