Zlarinjani napokon dobili nedjeljnu i blagdansku liniju s kopnom

ZLARIN – Bar jedan problem manje imaju stanovnici Zlarina od Nove godine. Oni su, kako kažu u Mjesnom odboru, nakon sto godina moljakanja dobili dodatnu brodsku liniju nedjeljom i blagdanom.

“Nakon sto godina traženja i moljakanja dobili smo dodatnu brodsku liniju nedjeljom i blagdanom koja ide iz Vodica u 15:00 preko jednog i drugog Prvića i na Zlarinu je u 15:35 te ide za Šibenik. Veliko hvala gradovima Šibeniku i Vodice na pomoći i kolegama iz mjesnih odbora na Prviću na jako lijepoj suradnji. A najveće hvala našoj članici mjesnog odbora Katarini Gregov na požrtvovnom radu jer da nije grizla koliko je, ne bi sigurno bilo ništa od linije”, poručuju iz Mjesnog odbora Zlarin putem Facebooka.

Za dodatnu liniju iz gradskog proračuna Grada Vodice za 2019. godinu osigurano je 55 tisuća kuna. Linija će nedjeljom prometovati do 16. lipnja te ponovo od 26. kolovoza do kraja godine. Na žalost mnogobrojnih mještana Vodica i njihovih turista, dodatna linija neće prometovati ljeti od 17. lipnja do 25. kolovoza, javlja portal Info Vodice.

Dobru vijest u komentaru je najbolje sažela jedna Zlarinjanka koja je napisala: ‘Sad mogu i doć i poć’.

SibenikIn