MORSKI FILM: Čuda mora sa Schwarzeneggerom i Cousteauom

Čuda mora 3D vodi gledatelje na putovanje ispod oceana s nevjerojatnim snimkama rijetko viđenih morskih bića. Film upozorava na utjecaje klimatskih promjena.

Film je sniman na lokacijama od Fidžija do Bahama. Jean Michel Cousteau i njegova djeca Celine i Fabien kreću na putovanje kako bi otkrili ocean kao nikada prije vidjeli i saznali više o prijetnjama koje naš ocean ugrožavaju.

Ljudi štite ono što poznaju i vole. Kako ćete štititi nešto što ne razumijete?- misao je vodilja redatelja Jean Michel Coustea koja gledatelja navodi da uđe dublje u ocean i problematiku koja je za naš okoliš sve izraženija. Ovim filmom želi slijediti oca, poznatog istraživača Jacquesa Cousteaua, kako bi educirao publiku o nepoznatom podvodnom svijetu

Photo: Screenshot

– Kad sam vidio prve kadrove, odmah sam shvatio da je ovo praznik za oči. Pogledate li ovaj film, zaljubit ćete se u ocean – ispričao je producent Arnold Schwarzenegger.

Najzabavniji dio filma su nove tehnologije snimanja što je rezultiralo prikazom u izvrsnoj Native 2D 4K rezoluciji. Film je ovaj tjedan stigao u američka kina, a uskoro će se prikazati i kod nas.  

I.B