ŽELITE RADITI NA OTOKU? Neobični oglasi za pristojne plaće

Photo: Morski HR

KOMIŽA – Čini se da se otočki poslodavci trude privući zaposlenike što boljim uvjetima, ali i zanimljivim oglasima. Nakon što je Sućurju na primamljive uvjete zaposlenja uspjelo pronaći liječnicu, sličan primjer slijede i drugi. Nautički centar Komiža traži radnike. Nude plaće koje nisu loše, nudi se smještaj, ali i mogućnost nagrade za dobar rad, kao i zimske plaće, iako se radi sezonski – do 7 mjeseci. Pročitajte nekoliko njihovih oglasa za posao.

Prodaja suvenira i ulaznica za Modru špilju na otoku Biševu?

Zvuči li primamljivo, ako znaš da je plaća i do 7.900 kn netto, da je osiguran smještaj, da te čekamo na sunčanom Visu… ola la… Odvaži se i prijavi na natječaj za ovo radno mjesto, a mi ćemo ti nakon uspješnog probnog roka omogućiti da radiš sezonski do 7 mjeseci. Najvrijednije nagrađujemo ‘zimskom’ plaćom i statusom stalnog sezonca.

Čistačica ili čistač !?

svejedno je, samo nam se pridruži i budi naš sezonski radnik ovog ljeta, a mi ćemo te nagraditi odličnom plaćom do 6.000 kuna netto i osiguranim smještajem.

……. a za najvrijednije pružamo i mogućnost ugovaranja “zimske ” plaće (status stalni sezonac).

I naravno, nakon kvalitetno odrađenog probnog roka, možeš biti s nama kao sezonac punih 7 mjeseci.

Uz dobru volju i želju za novom avanturom, postani naš novi sezonac na radnom mjestu Privezivač plovila – redar u Luci !

Čeka te mnogo zabave & ljetnih događanja & osiguran smještaj u Gradu Komiži & neponovljiva iskustva rada u Luci Komiža ili Uvali Mezoporat, svejedno je gdje, odmjeri svoje snage i želju za novim izazovima..

Upoznaj ekipu i stekni nove prijatelje !

Odradi uspješno probni rok i s nama si sigurnih 7 mjeseci , a najbolje nagrađujemo i “zimskom” plaćom…sve ovisi o tebi..

E da ne zaboravimo, plaća je do 7.500 kuna netto, a smještaj gratis, a tek napojnice !!!

Okretan si, snalažljiv, komunikativan i voliš upoznavati turiste iz svih dijelova svijeta , ako si odgovorio sa DA, idealan si kandidat za sezonca za radno mjesto Konobar na otoku Biševu !

Smještaj smo ti osigurali u Gradu Komiži, ekipa je odlična, napojnice vrhunske, a plaća osigurana i do 7.500,00 kuna netto.

Odradi uspješno probni rok i s nama si minimalno 7 mjeseci..🙂 a za one najbolje osiguravamo i “zimsku” plaću !

https://www.facebook.com/NautickicentarKomizadoo/photos/a.403813360364705/403848457027862/?type=3

Budi odvažan i pridruži nam se ovog ljeta na otoku Visu !

A vidi sad ovo:

Sunce & more & odlična plaća & smještaj rješen & zabava & dodatna zarada (tips)

Pozivamo te, budi naš sezonac i uspješno odradi probni rok a mi ti osiguravamo sezonski posao u trajanju od 7 mjeseci, a možda i “zimsku” plaću, sve ovisi o tebi..

A plaća je neodoljiva i do 9.500,00 kuna netto !

https://www.facebook.com/NautickicentarKomizadoo/photos/a.403813360364705/403827487029959/?type=3&theater

I.B.