Ekološki sajam Opatija – Prvi zimski sajam u 2019. godini

OPATIJA – U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija, na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat od 9 do 14 sati. Na sajmu će se okupiti eko certificirani izlagači koji će svoje eko proizvode ponuditi građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima.

Eko izlagači su nam za ovaj sajam pripremili širok asortiman zdravih i korisnih eko proizvoda poput voća, povrća, sadnica, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, ekoloških sredstava za čišćenje kućanstva i mnogih drugih.

Ekološki sajam zamišljen je kao mjesto okupljanja svih zaljubljenika u eko uzgoj te predstavlja fantastičnu priliku za upoznavanje lokalne zajednice s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju certificiranih proizvoda.

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije. Organizatori pozivaju sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da im se pridruže.

I.B.

Vaš komentar