Ekološki sajam Opatija – Prvi zimski sajam u 2019. godini

Ekološki sajam Opatija – Prvi zimski sajam u 2019. godini

422
Podijeli objavu
Photo: Žmergo Udruga /Facebook

OPATIJA – U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija, na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat od 9 do 14 sati. Na sajmu će se okupiti eko certificirani izlagači koji će svoje eko proizvode ponuditi građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima.

Eko izlagači su nam za ovaj sajam pripremili širok asortiman zdravih i korisnih eko proizvoda poput voća, povrća, sadnica, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, ekoloških sredstava za čišćenje kućanstva i mnogih drugih.

Objavljuje Žmergo UdrugaUtorak, 19. srpnja 2016.

Ekološki sajam zamišljen je kao mjesto okupljanja svih zaljubljenika u eko uzgoj te predstavlja fantastičnu priliku za upoznavanje lokalne zajednice s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju certificiranih proizvoda.

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije. Organizatori pozivaju sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da im se pridruže.

OPG Eko Hujićpovrće, prerađevine od povrća (sok od ralčice, salsa, ajvar, pinđur, sataraš)

Objavljuje Žmergo UdrugaUtorak, 23. lipnja 2015.

I.B.

Vaš komentar
Pratite nas na facebooku: