Svečano otvorenje 28. Zagrebačkog sajma nautike

ZAGREB –  Zagrebački sajam nautike najposlovniji je nautički sajam u Hrvatskoj koji se održava od 20. do 24. veljače 2019. Kroz pet dana u sedam punih paviljona predstavit će se više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila, što predstavlja rast izložbene površine od 8 % i porast izloženih plovila za 11 %.

Sajam je rezerviran za susrete s prepoznatljivom domaćom kvalitetom i inovativnim rješenjima u brodogradnji, prezentaciju novih i atraktivnih plovila te bogatu nautičarsku ponudu koja je Nautici donijela prestižan naslov sajma s najpotpunijom ponudom.

U sklopu otvorenja Zagrebačkog sajma nautike održat će se i svečano otvorenje međunarodnih sajmova Hotel&Gastroteh te Dani lova i ribolova. Zagrebački velesajam tako će tijekom pet dana biti mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti koje će dočekati atraktivna plovila svih vrsta i veličina, bogata ponuda vanbrodskih motora, oprema i pribor za brodove i jahte, oprema za ronjenje i ribolov, nautička odjeća i obuća.

Svečano otvorenje 28. Zagrebačkog sajma nautike održat će u srijedu, 20. veljače 2019. godine se s početkom u 11:00 sati u Auli Zagrebačkog velesajma između paviljona 10 a i 11 a.

Medijski promotor Zagrebačkog sajma nautike i Dana lova i ribolova je Morski.hr.

PROČITAJTE JOŠ: 

MARINA U SRCU ZAGREBA Nautika u trendu rasta: predstavlja se u punih 7 paviljona

Bliži se najraznovrsniji i najveći sajam nautike u Zagrebu

Sponzorirani članak