Otisnite se na plovidbu s Erste bankom

Nekad se za posao pomorca govorilo da je kruh sa sedam kora, a danas se na plovidbu mogu otisnuti s potpunom sigurnošću za vlastite financije. Znamo da nije lako biti odvojen od obitelji i prijatelja, ali je – dok se broje nautičke milje i čvorovi – bitno biti u stalnom kontaktu sa svojom bankom i znati da su osobne financije doma na sigurnom. I uvijek dostupne.

Bankomati bilo koje svjetske luke prihvaćaju kartice tekućeg i deviznog računa i niti jedan pomorac ne može ostati „na suhom“. Čak se i karticom deviznog računa može podizati gotov novac – i u Hrvatskoj i u inozemstvu. A kad je u pitanju naknada za uplatu iz inozemstva na tekući račun, dobro je znati da se naknada – ne obračunava. I to jedino u Erste banci.

Prebacivanje računa u Erste banku je jednostavno jer će nakon jednog susreta banka sve odraditi sama, potpuno besplatno. Ovdje vas čeka i Erste Gold paket bez naknade za vođenje računa u prvoj godini korištenja, na čemu možete uštedjeti čak 780 kuna, te niz sjajnih usluga:  Debit Gold Mastercard® beskontaktna kartica kojom se bez naknada može podizati gotov novac na bankomatima drugih banaka diljem svijeta, ali i šira prihvaćenost na prekooceanskim destinacijama..

Naravno, Mastercard je svjetski putnik i zato donosi Priceless Cities, program koji predstavlja pristup brojnim promotivnim ponudama i pogodnostima u više od 35 svjetskih gradova poput Londona, Pariza, Berlina, Milana, Istanbula, New Yorka, Rio de Janeira, Sydneya… Za pristup pogodnostima potrebno se registrirati na www.priceless.com.

I osobne financije mogu imati mirno more kad se bankari s pravom bankom.

Sponzorirani članak