HRVATSKI DANI MALE BRODOGRADNJE Sve više ponude na “struju”

KAŠTEL KAMBELOVAC – Ovogodišnje 11. izdanje ove manifestacije organizirat će se u novom terminu od 4. do 7. travnja, na novoj lokaciji, a to je novosagrađeni istočni dio prekrasne Marine Kaštela, te uz još jednu novost,a to je otvaranje mogućnosti za izlaganje plovilima stranih proizvođača. 

Ovaj događaj i nadalje zadržava trend predstavljanja jedrilica, motornjaka i gumenjaka, koji su predmet interesa, stvarnih mogućnosti i potreba hrvatskog čovjeka, koji svoj život i svakodnevne potrebe vezuje uz naše more i otoke.

Photo: HDMB

Na dijelu manifestacije prigodno nazvanim SAJAM TURISTIČKIH ATRAKCIJA osjetan je nastavak trenda rasta u predstavljanju noviteta koji koriste električni pogon. Tako će se posjetitelji moći upoznati s električnim vanbrodskim motorima “ePropulsion“, hidrofoil električnom daskom “eFoilFly – NeptunX”, a novitet su i plutajuće platforme “NautiBouy”, no naravno one ne trebaju nikakav pogon, pa ni električni.

Photo: HDMB

Ponudu će oplemeniti i tehnološki unaprijeđeni električni motocikli i mopedi nove generacije. Ovogodišnje izdanje sigurno će potpomoći i promociji i plasmanu turističke sportske i outdoor opreme, kao i razvoju ukupne turističke ponude naše obale i priobalja. Nova lokacija dodatna je promocija ne samo marine Kaštela već i grada Kaštela kao zanimljive turističko-nautičke destinacije. 

Photo: HDMB

R.I.