Hrvatski dani male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija danas uplovili u 2. desetljeće

Photo: HDMB&STA

SPLIT – Na novosagrađenom istočnom dijelu Marine Kaštela danas su svečano otvoreni 11. Hrvatski dani male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija. Svečani program, otvorile su Kaštelanske mažoretkinje  i orkestar Hrvatske ratne mornarice a potom su mikrofon preuzeli članovi organizacijskog odbora Hrvatskih dana male brodogradnje i Sajma turističkih atrakcija, predsjednik udruge DHMBDamir Skelin te Branimir Matijaca i Tomi Božiković koji su pozdravili nazočne i zahvalili im na podršci od samih početaka manifestacija.

Davanjem signala vatrogascima, DVD Kaštel Gomilica da se oglase vodenim topovima i sirenom, župan Blaženko Boban,  službeno je otvorio 11. Hrvatske dane male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija a svi nazočni krenuli su u razgledavanje izloženih plovila i segmenata iz turističkih atrakcija.

Zbog jakog juga, za danas planirana pokazna vježba DVD Kaštel Gomilica, otkazana je i održat će se u subotu u 11 sati.

Potom je uslijedila svečanost dodjele priznanja brodograditeljima koji su i ove godine raznim iskoracima oplemenili 11. izdanje ove manifestacije.

Za posjetitelje će obje manifestacije uz BESPLATAN ULAZ biti otvorene od danas, od 13 sati, petak i subota od 10 do 19 sati a u nedjelju do 17 sati.

Vaš komentar