Na otoku nude posao uz stan i poručuju: “Upusti se u avanturu”

Photo: Boris Kačan

SESTRUNJ – Na otoku Sestrunju koji se nalazi u zadarskom arhipelagu, traži se trgovac ili trgovkinja koji bi bili spremni raditi u dućanu mješovite robe. Oglas kojeg su objavili i na Facebook profilu, traje dok se ne pronađe osoba koja će raditi taj posao, poručuju iz Mjesnog odbora.

“Zamisli da imaš posao na otoku u zadarskom arhipelagu, osiguran stan na cijelu godinu dok radiš i plaću za ono što radiš. Uz to idu i sunce, more i netaknuta priroda.

Sve što trebaš je odlučiti se upustiti u takvu idiličnu avanturu.

A ta avantura zove se trgovac/trgovkinja na otoku Sestrunju. Mjesni odbor u potrazi je za osobom koja bi radila u trgovini mještovitom robom u jednom lokalnom trgovačkom lancu. Benefiti su nabrojani u prvoj rečenici ovog oglasa, a za sve informacije i preporuke javite se na email mo.sestrunj@preko.hr ili u inbox ove stranice.
Oglas traje dok se ne nađe osoba koja bi radila taj posao”

https://www.facebook.com/otok.sestrunj/posts/10157185205012628

Detaljnije su pojasnili na portalu Naši školji, gdje tvrde da su “uvjeti za rad i život na Sestrunju bolji nego u mnogim mjestima na kopnu”

“Osim sigurne plaće, trgovac/trgovkinja na korištenje će dobiti dvosobni stan koji je prije dvije godine u nekadašnjoj školskoj zgradi kompletno uredila i renovirala Općina Preko. Uz to, naravno, ide i ono što nema cijene: sunce, more, mir i netaknuta priroda. Može li bolje!!!”

Za sve informacije i preporuke Sestrunjci su dostupni na mail adresi Mjesnog odbora: mo.sestrunj@preko.hr ili na  službenom Facebook profilu otoka

D.G.